Kinto Sol

Kinto Sol er en meksikansk hiphop-gruppe fra Guanajuato. Den ble etablert i 1999. Medlemmene er Skribe, El Chivo og DJ Payback.

Kinto Sol
From left to right-El Chivo, Skribe, DJ Payback 2014-04-10 22-10.jpeg
OpphavWisconsin, USA (1999)
SjangerChicano rap
Aktive år1999
Nettstedhttp://www.kintosol.com

DiskografiRediger

  • Kinto Sol (1999)
  • Del Norte al Sur (2001)
  • Hecho En Mexico (2003)
  • La Sangre Nunca Muere (2005)
  • Los Hijos Del Maíz (2007)
  • Cárcel De Sueños (2009)
  • El Ultimo Suspiro (2010)
  • Familia, Fe y Patria (2012)
  • La Tumba del Alma (2013)
  • Protegiendo el Penacho (2014)
  • Lo Que No Se Olvida (2015)
  • Somos Once (2017)
  • Lengua Universal (2018)

Eksterne lenkerRediger

 Denne musikk- og Mexicorelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull. Du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.