John Madden

John Madden
Født8. april 1949[1][2][3][4] (70 år)
Hampshire
Utdannet ved University of Cambridge, Clifton College, Sidney Sussex College
Beskjeftigelse Filmregissør, TV-regissør, filmklipper, filmprodusent, teaterregissør
Nasjonalitet Storbritannia
Signatur
John Maddens signatur

John Madden (født 1949 i Portsmouth, England) er en britisk filmregissør og produsent. Han er mest kjent for filmen Shakespeare in Love, som vant Oscar for beste film i 1999.

FilmografiRediger

År Tittel
1993 Ethan Frome
1994 Golden Gate
1997 Mrs Brown
1998 Shakespeare in Love
2001 Captain Corelli's Mandolin
2005 Proof
2008 Killshot
2010 The Debt
2011 The Best Exotic Marigold Hotel
2015 The Second Best Exotic Marigold Hotel
2016 Miss Sloane

ReferanserRediger

  1. ^ Gemeinsame Normdatei, 9. apr. 2014
  2. ^ Munzinger-Archiv, 9. okt. 2017, John Madden, 00000029108
  3. ^ Internet Broadway Database, 9. okt. 2017, John Madden, 15513
  4. ^ SNAC, 9. okt. 2017, John Madden (director), w6n0237v

Eksterne lenkerRediger

 Denne biografien om en regissør er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.