Jo Sverre

norsk artist
Jo Sverre
Baksidebilde fra albumet "E". .jpg
Født5. februar 1991Rediger på Wikidata (29 år)
RindalRediger på Wikidata
Beskjeftigelse MusikerRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata

Jo Sverre Sande (født 5. februar 1991 i Rindal) er en norsk musiker (vokal, gitar, bass og piano) og låtskriver, som skriver og fremfører låter på rindalsdialekt.[1]

DiskografiRediger

AlbumRediger

  • 2017 E

SinglerRediger

  • 2015 Glad du sjer me
  • 2015 Takka fer det oss ha fått
  • 2016 Ild & Anarki
  • 2017 Ka om
  • 2017 Ostoppele
  • 2019 Luftslott (med Sigmund Groven)
  • 2020 Dø samtidig
  • 2020 Vækk me opp

UtmerkelserRediger

  • Jarle Bekkaviks minnefond 2016[2]
  • Adresseavisens musikkstipend 2018

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger