Åpne hovedmenyen

Jim Sturgess

britisk sanger og skuespiller
Jim Sturgess
JimSturgess08TIFF.jpg
Jim Sturgess i 2008
FødtJames Anthony Sturgess
16. mai 1978 (41 år)
London
Utdannet ved University of Salford, Frensham Heights School
Beskjeftigelse Skuespiller og sanger
Nasjonalitet Storbritannia
Aktive år1994-nåtid
Nettstedhttp://www.jimsturgessonline.com
IMDbIMDbRedigere på wikidata

Jim Sturgess (født 16. mai 1978) er en engelsk skuespiller og sanger. Hans gjennombruddsrolle var i filmmusikalen Across the Universe (2007), der han spilte Jude, den mannlige hovedrollen.

FilmografiRediger

Film
År Tittel Rolle Tillegg
1994 Browning Version, TheThe Browning Version Bryant
2005 Mouth to Mouth Red
2007 Across the Universe Jude Feeny
2008 Other Boleyn Girl, TheThe Other Boleyn Girl George Boleyn
2008 21 Ben Campbell
2008 Fifty Dead Men Walking Martin McGartland
2009 Crossing Over Gavin Kossef
2009 Heartless Jamie Morgan
2010 Way Back, TheThe Way Back Janusz Wieszczek
2010 Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole Soren Stemme
2011 One Day Dexter Mayhew
2011 Promised Land, TheThe Promised Land Thomas Wilkin
2012 Upside Down Adam Postproduksjon
2012 Ashes James
2012 Cloud Atlas Adam Ewing/Hae-Joo Chang Postproduksjon
2013 The Best Offer Robert
2013 Upside Down Adam

Eksterne lenkerRediger