Åpne hovedmenyen

Jeffrey Nordling

amerikansk skuespiller
Jeffrey Nordling
Jeffrey Nordling.png
Født11. mars 1962[1] (57 år)
Ridgewood
Utdannet ved Wheaton College
Beskjeftigelse Skuespiller, filmskuespiller, fjernsynsskuespiller
Nasjonalitet USA
IMDbIMDbRedigere på wikidata

Jeffrey Richard Nordling (født 11. mars 1962 i Ridgewood i New Jersey) er en amerikansk skuespiller. Han er best kjent for rollene Jake Manning i Once and Again, Larry Moss i 24 og Nick Bolen i Frustrerte fruer, samt en rekke filmer. Nordlings spillefilmdebut var i Working Girl.

I 2017 hadde han også en av hovedrollene i miniserien Big Little Lies.

FilmografiRediger

År Film Rolle Merknad
1988 Working Girl Tim Rourke
1993 Jessica Fletcher Bruce Hastings Én episode
1993 Star Trek: Deep Space Nine Tahna Los Én episode
1994 Holy Matrimony Link
1996 Apollo 11 Neil Armstrong TV-film
1996 D3 The Mighty Ducks Ted Orion
1997 True Women Dr. Peter Woods
1997 Veronica's Closet Tom Én episode
1997 Melrose Place Eric Baines Ni episoder
1998 Sex and the City Capote Duncan
1999 Pirates of Silicon Valley Mike Markkula
1999 Turbulence 2: Fear of Flying Elliot
2000 Wilderness Love Jesse Stanton
2000–2005 CSI: Crime Scene Investigation Mark Thayer To episoder
2003 The Lone Ranger James Landry TV-film
2004 Cold Case Roy Minard
2006 Flight 93 Tom Burnett TV-film
2007–2008 Dirt Brent Barrow 16 episoder
2008 The Mentalist Price Randolph
2008 Hole in the Paper Sky Professor Cory Kortfilm
2008 Surfer, Dude Eddie Zarno
2009 24 Larry Moss 19 episoder
2009–2010 Frustrerte fruer Nick Bolen 16 episoder (sesong 6)
2010 Tron: Legacy Richard Mackey, CEO
2011–2012 Body of Proof Todd Fleming Åtte episoder
2011 CSI: NY Senator Kirk Matthews
2012 American Housewife Stanford Én episode
2012 Malibu Country Bobby Gallaghar
2012 Arrow Frank Bertinelli
2014 Cloud 9 Sebastian Swift TV-film
2014 Castle Marcus Lark Én episode
2014 Criminal Minds Jack Westbrook Én episode
2016 Call of Duty: Infinite Warfare ETH.3n Videospill
2017 Big Little Lies Gordon Klein 6 episoder

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger