Åpne hovedmenyen
Jack Huston
Jack Huston - Berlinale - 2013 (cropped).jpg
Født7. desember 1982[1][2][3] (36 år)
London
Partner(e) Shannan Click (2011–)
Far Tony Huston
Utdannet ved Millfield Preparatory School, Hurtwood House
Beskjeftigelse Skuespiller, filmskuespiller, teaterskuespiller, fjernsynsskuespiller
Nasjonalitet Storbritannia
Utmerkelser Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by an Ensemble in a Drama Series (2012), Screen Actors Guild Award for Outstanding Performance by a Cast in a Motion Picture (2014)
Aktive år2004
IMDbIMDbRedigere på wikidata

Jack Alexander Huston (født 7. desember 1982 i London) er en britisk skuespiller.

KarriereRediger

Jack Huston er kjent for sin rolle som Richard Harrow i TV-serien Boardwalk Empire, der han fikk en fast rolle fra sesong 2 etter å ha vært med i fem episoder i sesong 1. Han har også spilt i filmene The Twilight Saga – Eclipse (2010), Outlander (2008) og Factory Girl (2006).

I 2013 skal han spille Jack Kerouac i biografifilmen Kill Your Darlings.[trenger referanse]

Personlig livRediger

Jack Huston er nevø av skuespillerne Danny Huston og Anjelica Huston. Han er sønn av Margot Cholmondeley og Tony Huston. Bestefaren var John Huston, mens oldefaren var Walter Huston, begge Oscar-vinnere.

FilmografiRediger

År Tittel Rolle Notater
2004 Spartacus Flavius TV-film
2005 Neighborhood Watch Bob
2006 Factory Girl Gerard Malanga
2007 Shrooms Jake
2008 Miss Austen Regrets Dr. Charles Haden TV-film
The Garden of Eden David Bourne
Outlander Wulfric
2009 Boogie Woogie Joe
Salomaybe? Lord Alfred
Shrink Shamus
Eastwick Jamie TV-serie: 8 episoder
2010 The Twilight Saga – Eclipse Royce King II
Boardwalk Empire Richard Harrow TV-serie: 21 episoder
Wilde Salome Lord Alfred
2011 The Hot Potato Danny
Two Jacks Jack Hussar junior
2012 Parade's End Gerald TV-serie, 3 episoder
2013 Kill Your Darlings Jack Kerouac
Night Train to Lisbon Amadeu
Way Down South
2016 Ben-Hur Judah Ben-Hur

ReferanserRediger

  1. ^ Discogs, 9. okt. 2017, Jack Huston, 2969407
  2. ^ Filmportal.de, 9. okt. 2017, Jack Huston, b55b5c7abae3430dae89ab848ea91897
  3. ^ Internet Movie Database, 21. jul. 2015, nm1658935

Eksterne lenkerRediger