Jack Frost (musiker)

amerikansk gitarist
Jack Frost
Født4. juli 1968[1]Rediger på Wikidata (52 år)
Jersey CityRediger på Wikidata
Beskjeftigelse GitaristRediger på Wikidata
Nasjonalitet USARediger på Wikidata

Jack «Frost» Dempsey (født 4. juli 1968 i New Jersey) er en amerikansk heavy metal-gitarist.

Han var med å startet Seven Witches, og en del av The Bronx Casket Company. Han har også vært medlem i Savatage og spilte med dem på turne i 2001 og 2002.

DiskografiRediger

Solo

  • 2003 – Raise Your Fist To Metal
  • 2005 – Out In The Cold

Frost Bite

  • 1994 – Icy Hell
  • 1996 – Secret Admirer
  • 1997 – Carousel

Seven Witches

  • 1998 – Seven Witches (demo)
  • 1999 – Second War In Heaven
  • 2000 – City Of Lost Souls
  • 2002 – Xiled To Infinity And One
  • 2003 – Passage to the Other Side
  • 2004 – Year of the Witch
  • 2005 – Amped
  • 2007 – Deadly Sins

The Bronx Casket Company

  • 1999 – Bronx Casket Company
  • 2000 – Sweet Home Transylvania
  • 2005 – Hellectric

SPEEED

  • 1999 – Powertrip Pigs

Metalium

  • 2000 – State of Triumph: Chapter Two

ReferanserRediger

  1. ^ Discogs, oppført som Jack Frost (7), Discogs artist-ID 1905868, besøkt 9. oktober 2017

Eksterne lenkerRediger