Infernum er et black metal-band fra Wroclaw i Polen. Bandet ble stiftet i 1992.

MedlemmerRediger

Dagens medlemmerRediger

Tidligere medlemmerRediger

DiskografiRediger

  • (1993) The Dawn Will Never Come (Demo)
  • (1993) Damned Majesty (Demo) Witching Hour Production
  • (1994) Taur – Nu – Fuin (CD Astral Wings Records)
  • (1995) When The Light Has Died (neomfavne materiale)
  • (2006) The Curse (CD Sound Riot Records)

Eksterne lenkerRediger

 Denne bandrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.