Home Groan

norsk musikkgruppe

Home Groan er et norsk band innen alternativ country / americana.

Home Groan
OpphavNorge
Aktive år1997
Nettstedhttp://www.homegroan.net/

Medlemmer

rediger
  • Martin Hagfors: vokal, gitar
  • Even Finsrud: trommer
  • Odd Eirik Fleischer: bass
  • Bengt Olsson: gitar
  • Vidar Ersfjord: tangenter

På platene har også Mona Varpe, Lars Håvard Haugen, Håkon Gebhardt og medlemmer av Jaga Jazzist medvirket. Hovedmann, låtskriver og vokalist er Martin Hagfors.

Diskografi

rediger
  • Home Groan 1997, egenutgitt 14 spor
  • Modern Man 1998, egenutgitt album, 12 spor
  • Astrodome 1999, egenutgitt album, 12 spor
  • Fish 2000, egenutgitt album, 13 spor
  • Addicted 2001
  • One For the Birds (live på pub i Skien, november 2001) 2001, egenutgitt, 17 spor
  • Raccoon 2002, egenutgitt, 11 spor
  • The Cream of the Crop (samlealbum, 16 spor) 2003
  • The Opening Act 2004 (egenutgitt album, 12 spor)
  • Hey Revolution Now! 2006 (egenutgitt album, 18 spor)

Eksterne lenker

rediger