Helena Willis

Helena Elsa Margareta Willis (født 16. april 1964[3] i Stockholm) er en svensk illustratør og forfatter.

Helena Willis
Helena Willis.JPG
Født16. april 1964[1][2]Rediger på Wikidata (56 år)
StockholmRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Skribent, illustratørRediger på Wikidata
Nasjonalitet SverigeRediger på Wikidata

Bibliografi (utvalg)[4]Rediger

  • 2002–present - LasseMajas detektivbyrå (bokserie, skrevet av Martin Widmark)
  • 1994 - Sveriges miljöbästa butik (skrevet av Hanne Simonsen)
  • 1994 - EU, konsumenten och miljön (skrevet av My Laurell)
  • 1996 - Omtankar (skrevet av Annika Forsberg)
  • 1997 - Kaspar, Atom-Ragnar och gäddkungen (skrevet av Mikael Engström)
  • 1998 - Atom-Ragnar och snömannen (skrevet av Mikael Engström)
  • 1999 - Andra världskriget (skrevet av Ulf Eskilsson)
  • 1999 - Vilse i stenåldern (skrevet av Bengt-Åke Cras)
  • 1999 - Atom-Ragnar och mordbrännaren (skrevet av Mikael Engström)
  • 2001 - Kaspar och snömannen (skrevet av Mikael Engström)
  • 2001 - Hanna luras av Nalle Puh (skrevet av Ulf Eskilsson)
  • 2001 - Hanna och cykeln (skrevet av Ulf Eskilsson)
  • 2001 - Hanna och veckopengen (skrevet av Ulf Eskilsson)
  • 2001 - Hanna är hundvakt (skrevet av Ulf Eskilsson)
  • 2003 - Kaspar och båtsnurran (skrevet av Mikael Engström)
  • 2006 - Olga kastar lasso (også forfatter)
  • 2007 - Olga och Stefan kräver guld (også forfatter)

Litterære priserRediger

ReferanserRediger

  1. ^ Babelio, Babelio forfatter-ID 150278
  2. ^ Discogs, Discogs artist-ID 3524150, besøkt 9. oktober 2017
  3. ^ «Arkivert kopi». Arkivert fra originalen 24. juli 2012. Besøkt 1. august 2012. 
  4. ^ http://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?search_word=Helena+Willis&language=&ac_used=no
  5. ^ «Arkivert kopi». Arkivert fra originalen 25. mai 2012. Besøkt 18. mai 2011. 
  6. ^ «Arkivert kopi». Arkivert fra originalen 21. juli 2012. Besøkt 1. august 2012. 

KilderRediger