Åpne hovedmenyen
Hans Jacob Sand
Født18. august 1956 (63 år)
Beskjeftigelse Skuespiller
Nasjonalitet Norsk Norge
IMDbIMDbRedigere på wikidata

Hans Jacob Sand (født 18. august 1956 i Oslo) er en norsk skuespiller. Han har medvirket i filmer, TV-serier og en rekke teaterstykker. Han er i dag frilansskuespiller, og har undervist i drama, teater og improvisasjon og holdt kurs for barn og unge i amatørteater.

FilmografiRediger

Navn År Filmrolle Merknader
Flukt 2012 Trygve
Harde strenger 2012 Vaktmester Jens
Andre omgang 2007 Nabo 4
Tørst - framtidens forbrytelser 1999 Konsulenten Kortfilm
Nini 1998 Politimann TV-serie
Salige er de som tørster 1997 Cato Iversen
Mørketid 1995 Seg selv Dokumentar
Sigurd Drakedreper 1989 Svenn
Nonni und Manni 1988
Over grensen 1987 Politimann
Blackout 1986 Gutt
Krypskyttere 1982 Knuts venn

ReferanserRediger


Eksterne lenkerRediger