Hanne Fjeldstad

Hanne Fjeldstad
Født19. desember 1987Rediger på Wikidata (33 år)
SkienRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Sanger, låtskriverRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata

Hanne Fjeldstad (født 19. desember 1987 i Skien) er en oslobasert sanger og låtskriver. Hun er kjent for sin tidløse og særpregede vokal, som kan gi assosiasjoner til vokalister som Cass Elliot fra The Mamas & the Papas.

Siden 2014 har Hanne Fjeldstad vært aktuell med flere singler, gitt ut EP`en «When All the Lights Are Out», produsert av den norske musikeren og produsenten Kenneth Ishak[1] og hatt opptredener på en rekke større scener og festivaler i Norge. Hun har bl.a spilt på festivaler som Slottsfjellfestivalen i Tønsberg, Klubbøya, Parkteatret, by:larm 2017 og miniøya.[2]

Siden 2015 har Hanne vært tilknyttet selskapet Safe & Sound Recordings drevet av musiker og artist Alexander Lindbäck.

DiskografiRediger

  • 2018 - I´m back (Digital single, Safe & Sound Recordings)
  • 2017 - When all the lights are out (Digital EP, Safe & Sound Recordings)
  • 2016 - Down Down Down (Digital single, Safe & Sound Recordings)
  • 2016 - Change (Digital single, Safe & Sound Recordings)
  • 2015 - Make a call (Digital single, Safe & Sound Recordings)
  • 2014 - Oh Sister (Digital single, Hanne Fjeldstad)
  • 2014 - Lost Weekend (Digtal single, Hanne Fjeldstad)

ReferanserRediger

  1. ^ «EP-anmeldelse: Hanne Fjeldstad – «When All the Lights Are Out»». Deichmann musikkbloggen. blogg.deichman.no. Besøkt 12. april 2018. 
  2. ^ «Onsdag 14. mars RELEASEKONSERT Hanne Fjeldstad». cafemono.no. Arkivert fra originalen 12. april 2018. Besøkt 12. april 2018.