Hélène Rollès

fransk skuespiller og sanger

Hélène Rollès (født 20. desember 1966 i Le Mans) er en fransk skuespiller og sanger, først og fremst kjent for sin viktige rolle i den franske ungdomsserien Helene og gutta (Hélène et les garçons.)[2]

Hélène Rollès
Født20. des. 1966[1]Rediger på Wikidata (55 år)
Le MansRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Skuespiller, sanger, filmskuespiller, plateartistRediger på Wikidata
Nasjonalitet FrankrikeRediger på Wikidata

FilmografiRediger

TVRediger

  • 1979: Le Mouton noir
  • 1991: Premiers baisers (TV-serie)
  • 1992: Hélène et les garçons (TV-serie)
  • 1994: Le Miracle de l'amour (TV-serie)
  • 2000: Exit (Film)
  • 2002: Les Vacances de l'amour (TV-serie)

FilmRediger

  • Hélène 1992
  • Hélène 1993
  • Zénith 1993
  • Hélène 1994
  • Hélène 1995
  • Bercy 1995

DiskografiRediger

  • 1989: Hélène
    • «Dans ses grands yeux verts»
    • «Ce train qui s'en va»
    • «Sarah»
    • «Jimmy Jimmy»
  • 1992: Hélène 1992 (#7 i Frankrike)
    • «Pour l'amour d'un garçon» (#4 i Frankrike)
  • 1993: Hélène 1993
    • «Je m'appelle Hélène» (#5 i Frankrike)
    • «Dans les yeux d'une fille»
    • «Amour secret»
  • 1994: Hélène 1994
    • «Le Miracle de l'amour»
    • «Moi aussi je vous aime»
    • «Imagine»
  • 1995: Toi... émois
    • «Je t'aime»
    • «Toi»
  • 1995: Les étoiles de Noël (samling av julesanger fra forskjellige artister)
  • 1997: Hélène 1997 (#39 i Frankrike)
    • «À force de solitude»
  • 2003: «Que du vent» (singel)

ReferanserRediger

  1. ^ GeneaStar, oppført som Hélène Rolles, GeneaStar person-ID rollesh[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ Allison Pujol (22. april 2016). «Hélène Rollès : "Je ne suis pas nostalgique d’Hélène et les garçons"» (fransk). Aufeminin. Besøkt 29. april 2016. 

Eksterne lenkerRediger