Gwendolyn von Ambesser

tysk skuespiller
Gwendolyn von Ambesser
Født4. juni 1949 (69 år)
München
Far Axel von Ambesser
Beskjeftigelse Skuespiller, manusforfatter, skribent
Nasjonalitet Tyskland

Gwendolyn von Ambesser (født 4. juni 1949 i München) er en tysk skuespillerinne, regissør og forfatterinne.

Hun er datter av skuespilleren, regissøren og forfatteren Axel von Ambesser.

Filmografi (utvalg)Rediger

  • 1968 So war Mama
  • 1969 Polizeifunk ruft: Die Schildkröte'
  • 1969 Percy Stuart: Der Nabob
  • 1969 Der Bettenstudent
  • 1970 Die Journalistin
  • 1971 Nachrichten aus Coolbrook
  • 1971 Eines langen Tages Reise in die Nacht
  • 1973 Hallo – Hotel Sacher ... Portier!
  • 1974 Der schwarze Doktor
  • 1974 Sesamstraße
  • 1974 O Henry
  • 1975 Ein herrlicher Tag
  • 1977 Begegnung im Herbst (under farens regi)
  • 1979 Die seltsamen Methoden des Inspektor Wanninger
  • 1980 O du fröhliche...
  • 1981 Ein Künstlerleben
  • 1982 Süchtig
  • 1984 Napoleon der König der Köche
  • 1988 Die schnelle Gerdi
  • 1989 Knastmusik
  • 1992 Die Zweite Heimat – Chronik einer Jugend
  • 1996 Der Landarzt

ReferanserRediger


Eksterne lenkerRediger