Gwendolyn von Ambesser

tysk skuespiller
Gwendolyn von Ambesser
Født4. juni 1949 (68 år)
München
Far Axel von Ambesser
Beskjeftigelse Skuespiller, manusforfatter, skribent
NasjonalitetTyskland

Gwendolyn von Ambesser (født 4. juni 1949 i München) er en tysk skuespillerinne, regissør og forfatterinne.

Hun er datter av skuespilleren, regissøren og forfatteren Axel von Ambesser.

Filmografi (utvalg)Rediger

  • 1968 So war Mama
  • 1969 Polizeifunk ruft: Die Schildkröte'
  • 1969 Percy Stuart: Der Nabob
  • 1969 Der Bettenstudent
  • 1970 Die Journalistin
  • 1971 Nachrichten aus Coolbrook
  • 1971 Eines langen Tages Reise in die Nacht
  • 1973 Hallo – Hotel Sacher ... Portier!
  • 1974 Der schwarze Doktor
  • 1974 Sesamstraße
  • 1974 O Henry
  • 1975 Ein herrlicher Tag
  • 1977 Begegnung im Herbst (under farens regi)
  • 1979 Die seltsamen Methoden des Inspektor Wanninger
  • 1980 O du fröhliche...
  • 1981 Ein Künstlerleben
  • 1982 Süchtig
  • 1984 Napoleon der König der Köche
  • 1988 Die schnelle Gerdi
  • 1989 Knastmusik
  • 1992 Die Zweite Heimat – Chronik einer Jugend
  • 1996 Der Landarzt

Eksterne lenkerRediger