Guy and Madeline on a Park Bench

Guy and Madeline on a Park Bench er en amerikansk romantisk filmmusikal fra 2009 og spillefilmdebuten til regissør Damien Chazelle.

Guy and Madeline on a Park Bench
Generell informasjon
Prod.landUSA
Lengde84 min.
SpråkEngelsk, fransk
Bak kamera
RegiDamien Chazelle
Produsent
ManusforfatterDamien Chazelle
MusikkJustin Hurwitz
SjeffotografDamien Chazelle
Klipp
Foran kamera
Medvirkende
  • Jason Palmer
  • Desiree Garcia
  • Sandha Khin
Annen informasjon
Budsjett60 000 dollar[1]
Totalomsetning35 556 dollar[2]
DistributørVariance Films
Premiere
  • 23. april 2009 (2009-04-23) (Tribeca)
  • 5. november 2010 (2010-11-05) (USA)
Eksterne lenker
Offisielt nettsted

Chazelle stod også som produsent, manusforfatter, fotograf og klipper. Hensikten med filmen var å gjenskape den gamle musikal-tradisjonen til selskapet Metro-Goldwyn-Mayer i en kornete vérité-stil. Jason Palmer, Desiree Garcia og Sandha Khin spiller hovedrollene. Filmen inneholder en kombinasjon jazz-låter, koreografert steppdans og mer tradisjonelle musikkinnslag. Justin Hurwitz komponerte lydsporet.

Filmen hadde premiere på Tribeca Film Festival 23. april 2009, hvor den fikk god kritikk.[3]

Handling rediger

I Boston, Massachusetts har Guy og Madeline, bodd sammen i tre måneder. Han er en fremtredende jazz-trompetist. Hun er en målløs introvert som leter etter fast arbeid. Spenningen ved den første kjærligheten deres har bleknet, og Guy møter Elena - en langt mer utadvendt kvinne. Forholdet mellom Guy og Madeline blir oppløst.

Kort tid senere reiser Madeline til New York, og møter en franskmann ved navn Paul. I mellomtiden begynner Guy å lure på om han har gjort en feil. Elena viser ingen interesse for musikken hans, og gang på gang kommer minnene om Madeline tilbake. Men når Guy bestemmer seg for å vinne Madeline tilbake, har Madeline tilsynelatende gått videre i livet.

Referanser rediger

Eksterne lenker rediger