Good Charlotte

Good Charlotte er en amerikansk punk-gruppe fra Waldorf, Maryland. Gruppen ble opprettet i 1996.

Good Charlotte
2017 Nova Rock Good Charlotte (cropped).jpg
OpphavMaryland, USA (1996)
Sjanger Alternativ rock, pop-punkRediger på Wikidata
Aktive år1996
PlateselskapEpic Records
Nettstedhttp://www.goodcharlotte.com
IMDbIMDb
Medlemmer
Joel Madden, Benji Madden, Paul Thomas, Billy Martin, Dean Butterworth, Aaron Escolopio, Chris Wilson
Logo
Good Charlottes logo

MedlemmerRediger

DiskografiRediger

StudioalbumRediger

  • Good Charlotte (2000)
  • The Young and the Hopeless (2002)
  • The Chronicles of Life and Death (2004)
  • Good Morning Revival (2007)
  • Cardiology (2010)
  • Youth Authority (2016)
  • Generation Rx (2018)

Eksterne lenkerRediger