Åpne hovedmenyen
Gauri Khan
Gauri Khan.jpg
Født8. oktober 1970 (49 år)
New Delhi
Ektefelle Shah Rukh Khan (1991–)
Barn 3
Utdannet ved Delhi-universitetet
Beskjeftigelse filmprodusent, interiørarkitekt, kostymedesigner
Nasjonalitet India

Gauri Khan (født Gauri Chibber 8. oktober 1970 i New Delhi i India) er en indisk filmprodusent og interiørarkitekt. Hun grunnla filmselskapetn Red Chillies Entertainment sammen med sin ektemann Bollywood-stjernen Shah Rukh Khan. De har til sammen tre barn, Aryan Khan (1997), Suhana Khan (2000) og AbRam Khan (2013) via surrogatmor.

Hun var produsent av Farah Khans regidebut, Main Hoon Na.

FilmografiRediger

År Film Regissert
2004 Main Hoon Na Farah Khan
2005 Kaal Soham Shah
2005 Paheli Amol Palekar
2007 Om Shanti Om Farah Khan
2009 Billu Priyadarshan
2010 My Name Is Khan Karan Johar
Always Kabhi Kabhi Roshan Abbas
2011 Ra.One Anubhav Sinha
2012 Student Of The Year Karan Johar
2013 Chennai Express Rohit Shetty
2014 Happy New Year Farah Khan

Eksterne lenkerRediger