Execration

Execration er et norsk death metal-band startet i 2004.

Bandet fikk Spellemannprisen 2014 i klassen metal for sitt tredje album; Morbid Dimensions.

MedlemmerRediger

  • Cato Syversrud: slagverk
  • Chris Johansen: gitar, vokal
  • Jørgen Maristuen: gitar, vokal
  • Jonas Helgemo: bass

Tidligere medlemRediger

  • Christopher Konings: bass

DiskografiRediger

  • Language of the Dead (2007, Entartete Musik) - EP
  • Syndicate of Lethargy (2008, Vendlus Records)
  • Oslo We Rot (2010, Unborn Productions) - split-album med Diskord, Obliteration og Lobotomized
  • Odes of the Occult (2011, Duplicate Records)
  • Morbid Dimensions (2014, Duplicate Records)
  • Return to the Void (2017, Metal Blade)


Eksterne lenkerRediger

 Denne bandrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.