Eric Szmanda

amerikansk skuespiller
Eric Szmanda
Eric Szmanda.jpg
FødtEric Kyle Szmanda
24. juli 1975 (44 år)
Milwaukee
Utdannet ved American Academy of Dramatic Arts
Beskjeftigelse Skuespiller, fjernsynsskuespiller, modell, filmskuespiller
Nasjonalitet USA
IMDbIMDbRedigér på wikidata

Eric Kyle Szmanda (født 24. juli 1975 i Milwaukee i Wisconsin) er en amerikansk skuespiller med polske røtter, best kjent som Greg Sanders i krim-serien CSI.

FilmografiRediger

  • The Net (1998–1999) – Jacob «Sorcerer» Resh
  • Dodge's City (1999)(TV) – Johnny Dodge
  • True Vinyl (2000) – Billy Thompson
  • The Rules of Attraction (2002) – NYU Film Student
  • 100 Girls (2000) – Sam
  • Little Athens (2005) – Derek
  • Snow Wonder (2005)(TV) – Luke
  • CSI: Crime Scene Investigation (2000 -) – Greg Sanders

Eksterne lenkerRediger