Equilibrium

Equilibrium
Hellfest2017Equilibrium 03.jpg
OpphavTyskland, Tyskland (2003)
Periode2001–d.d.
SjangerFolk metal
Viking metal
Aktive år2001
PlateselskapBlack Attakk
Nuclear Blast
Nettstedhttp://equilibrium-metal.net/
Medlemmer
Robert «Robse» Dahn
Rene Berthiaume
Tuval «Hati» Refaeli
Dom R. Crey
Martin Skar Berger
Skadi Rosehurst
Tidligere medlemmer
Jen Majura
Makki Solvalt
Andreas Völkl
Sandra Van Eldik
Helge Stang
Manuel DiCamillo
Markus Perschke
Basti Kriegl
Julius Koblitzek
Henning Stein
Armin Dörfler
Conny Kaiser
Michael Heidenreich
Logo
Equilibriums logo

Equilibrium er et folk/viking metal band fra Tyskland. Bandet har gitt ut platene Turis Fratyr, Sagas, Rekreatur, Erdentempel og Armageddon.

Tekstene til bandet handler om tysk mytologi og fortellinger.

BandmedlemmerRediger

  • Robert «Robse» Dahn - vokal (2010–d.d.)
  • René Berthiaume − gitar (2001–d.d.) keyboard (2006 -d.d.)
  • Tuval «Hati» Refaeli − trommer (2010–d.d.)
  • Dom R. Crey − gitar (2014-d.d.)
  • Martin Skar Berger − bass (2019-d.d.)
  • Skadi Rosehurst - keyboard (2019-d.d.)

Tidligere medlemmerRediger

  • Makki Solvalt - bass (2016-2019)
  • Jen Majura − bass (2014-2015)
  • Andreas Völkl − gitar (2001–2014)
  • Sandra Van Eldik − bass (2001–2014)
  • Helge Stang − vokal (2001–2010)
  • Manuel DiCamillo − trommer (2006–2010)
  • Markus Perschke − trommer (2005–2006)
  • Basti Kriegl − trommer (2005)
  • Julius Koblitzek − trommer (2003–2004)
  • Henning Stein − trommer (2001–2003)
  • Armin Dörfler − keyboard (2005–2006)
  • Conny Kaiser − keyboard (2002–2003)
  • Michael Heidenreich − keyboard (2001–2002)

DiskografiRediger

  • Demo 2003 (2003)
  • Turis Fratyr (2005)
  • Sagas (2008)
  • Rekreatur (2010)
  • Erdentempel (2014)
  • Armageddon (2016)