Epica

Nederlandsk symfonisk metallband
For albumet av power metal-bandet Kamelot, se Epica (album).

Epica er et nederlandsk symfonisk metal-band.

Epica
Epica-Live-Norway Rock 2010.jpg
Epica på Norway Rock Festival i 2010
OpphavNederland Nederland, Nederland (2002)
Periode2003 - idag
SjangerSymfonisk metal
Aktive år2003
Nettstedhttp://www.epica.nl
IMDbIMDb
Medlemmer
Simone Simons
Mark Jansen
Ad Sluijter
Coen Janssen
Yves Huts
Ariën van Weesenbeek

Bandet ble startet av gitarist og vokalist Mark Jansen i 2003 etter at han forlot bandet After Forever.

MedlemmerRediger

DiskografiRediger

Studioalbum
Singler
  • The Phantom Agony (2003)
  • Feint (2004)
  • Cry for the Moon (2004)
  • Solitary Ground (2005)
  • Quietus (Silent Reverie) (2005)
  • Never Enough (2007)
DVD-er
  • We Will Take You With Us (2004)

Eksterne lenkerRediger