Elizabeth Gillies

amerikansk sanger og skuespiller
Elizabeth Gillies
Elizabeth Gillies at ATX TV Festival 2015.jpg
Født26. juli 1993[1][2]Rediger på Wikidata (27 år)
HaworthRediger på Wikidata
Beskjeftigelse
8 oppføringer
Skuespiller, sanger-låtskriver, fjernsynsskuespiller, teaterskuespiller, filmskuespiller, stemmeskuespiller, danser, plateartistRediger på Wikidata
Nasjonalitet USARediger på Wikidata
Aktive år2005
IMDbIMDb

Elizabeth Egan Gillies (født 26. juli 1993 i Haworth i New Jersey) er en amerikansk skuespiller og artist.

Gillies er kjent for å spille Jade West i TV-serien Victorious, som går på Nickelodeon. Hun har også vært med i gjesteroller både i iCarly, Big Time Rush og White Collar.

FilmografiRediger

Film
År Tittel Rolle Notater
2008 Harold Evelyn Taylor
2008 The Clique Shelby Wexler
2011 The Death and Return of Superman Eradicator Folks
2012 Winx Club: The Secret of the Lost Kingdom (Nick Dub) Daphne stemmearbeid
2014 Animal Mandy kortfilm
2015 Vacation Heather
Television
År Tittel Rolle Notater
2007 The Black Donnellys Young Jenny 3 episoder
2010–13 Victorious Jade West 58 episoder
2011 iCarly Jade West 1 episode
2011–15 Winx Club Daphne 25 episoder, stemmearbeid
2011 Big Time Rush Heather Fox 1 episode
2011 BrainSurge Herself 1 episode
2012 White Collar Chloe Woods 1 episode
2012 Figure It Out Herself 6 episoder
2013 The Exes Tracy Cooper 1 episode
2014 Sam & Cat Jade West 1 episode
2014 Killing Daddy Callie Ross TV-film
2015– Sex&Drugs&Rock&Roll Gigi løpende

ReferanserRediger

  1. ^ Discogs, 9. okt. 2017, Elizabeth Gillies, 3377162
  2. ^ Internet Broadway Database, 9. okt. 2017, Elizabeth Gillies, 480687

Eksterne lenkerRediger