Earthworks

Earthworks
SjangerJazz
Aktive år1986
PlateselskapE.G. Records, Discipline Global Mobile

Earthworks er en britisk jazz gruppe, ledet av trommeslager Bill Bruford. Den ble opprettet i 1986, med blant andre musikerne Django Bateskeyboard og Iain Ballamysaksofon. Bandet har siden starten hatt ulike besetninger, og mange unge britiske jazzmusikere har fått sjansen med dem.

DiskografiRediger

  • Earthworks (1987)
  • Dig? (1989)
  • All Heaven Broke Loose (1991)
  • Stamping Ground (live) (1994)
  • Heavenly Bodies (compilation) (1997)
  • A Part, and Yet Apart (1999)
  • The Sound of Surprise (2001)
  • Footloose and Fancy-Free (live) (2002)
  • Random Acts of Happiness (2004)
  • Earthworks Underground Orchestra (2006)

Eksterne lenkerRediger