Drolsum Stasjon (band)

Drolsum Stasjon er et band fra Hønefoss som spiller bluegrass. Siden oppstarten i 2010 har de gitt ut tre album, sluppet sju singler og avholdt langt over 200 konserter. Platene "Drolsum Stasjon" (2013) og "Opptur"[1] (2016) ble produsert av Hellbillies' tekstforfatter Arne Moslåtten. Plata "Holdeplasser" (2020) ble produsert og mikset av Kenneth Moen Lewis.

Drolsum Stasjon
DS5 3.jpg
OpphavHønefoss, Norge
Sjanger BluegrassRediger på Wikidata
Aktive år2010–
PlateselskapDrolsum Records
FAJo Records
Nettstedwww.drolsumstasjon.no
Medlemmer
Jørgen Tangen Bendikssen
Morten Kleven
Åsmund Felberg Johnsen
Ole Kristian Odden
Bjørn Wiggo Engen
Tidligere medlemmer
Olav Risan
Hans Petter Herføl
Kjetil Moslåtten
Kjetil Nystrand
Bjørn Wiggo Engen

MedlemmerRediger

  • Jørgen Tangen Bendikssen - fele og vokal
  • Morten Kleven - dobro og vokal
  • Åsmund Felberg Johnsen - gitar og vokal
  • Ole Kristian Odden - mandolin, cello og vokal
  • Bjørn Wiggo Engen - kontrabass

Tidligere medlemmerRediger

  • Olav Risan - gitar og vokal[2]
  • Hans Petter Herføl - kontrabass[3]
  • Kjetil Moslåtten - banjo[4]
  • Kjetil Nystrand - bass
  • Bjørn Wiggo Engen - kontrabass

TidslinjeRediger

DiskografiRediger

StudioalbumRediger

  • Drolsum Stasjon (2013)
  • Opptur (2016)
  • Holdeplasser (2020)

SinglerRediger

  • Johansens Kafe (2012)
  • Folk (2014)
  • Opptur (2015)
  • Livet Går Sin Gang (2016)
  • Alltid Forelska (TILT-mix) (2017)
  • Nattasang Versjon 2.0 (2019)
  • Bare Du Og Jeg (2020)
  • Jeg Har Det Bra (2020)

Også med påRediger

  • Krafttak for Kultur - Krafttak-CD Vol. 1 (2011) Med låten Frelst

ReferanserRediger

  1. ^ «Ringerikes Blad - En stor opptur for Drolsum Stasjon». www.ringblad.no (norsk). Besøkt 31. januar 2018. 
  2. ^ «(+) Olav (52) gir seg i Drolsum Stasjon etter ti år: – Det var liksom ikke planen å annonsere skilsmissen på Skype». www.ringblad.no (norsk). 20. november 2020. Besøkt 21. november 2020. 
  3. ^ «(+) Hans Petter Herføl gir seg i Drolsum Stasjon». www.ringblad.no (norsk). 16. juni 2018. Besøkt 19. juni 2018. 
  4. ^ «Ringerikes Blad - Kjetil Moslåtten gir seg i Drolsum Stasjon». www.ringblad.no (norsk). Besøkt 31. januar 2018. 

Eksterne lenkerRediger