Diskusjon:Skedsmokorset Spillforening

Siste kommentar: for 1 år siden av InternetArchiveBot i emnet Endret eksterne lenker

Jeg har tidligere forsøkt å stramme inn denne artikkelen, men forsøket ble prompte tilbakestilt. Jeg mener fremdeles at det bør kuttes kraftig i artikkelen. Den inneholder bl.a. overflødig informasjon om "Triumviratet", "Sjefsambassadör" etc., som får artikkelen til å minne mer om møteboken til en vilkårlig tenåringsklubb enn en leksikonartikkel. Jeg merker den med opprydning. Klubbmedlemmene synes antakelig det er artig med en slik artikkel på Wikipedia, men neppe særlig mange andre. Ståle 10. nov 2006 kl. 01:22 (CET)

Artikkelen er helt uten eksterne kilder; det er bare deres egen informasjon som er brukt. Det hadde vært bra med noen ekstern bekreftelse av ting; dette virker som et egenprosjekt for klubbmedlemmene. Cnyborg 10. nov 2006 kl. 01:35 (CET)
Jeg er ikke medlem av klubben og har aldri vært det. Men jeg kjenner til klubben. Den overflødige informasjonen det referes til er fatisk klubben sin ledelse. De har definert det med en artig vri. Jeg ser ikke at bare fordi det er litt anerledes en hva andre organisasjoner som er beskrevet på wikipedia så skal informasjonen fjernes. Jeg er alltid åpen forbedrigner og som du ser fjernet jeg det du faktisk henviste til at du vilel fjerne i historikk komentaren. Jeg syntes det bare var helt unødig og slette så og si alt. For kildehnevisninger så er det større organisasjoner her som det ikke henvises til kilder så jeg fortår ikke helt hvorfor man vil ta tak i kilder akkurati denne artikelen. Men ellers er det nok av kilder på nettsidene som det linkes til under artikelen. Vedteker: http://forum.sksf.no/index.php?showtopic=10458 Referat Årsmøte 2006: http://forum.sksf.no/index.php?showtopic=33508 Referat Styremøter: http://radio.triumviratet.no/radio.triumviratet.no/Hjem.html (Desverre å man registrere seg på forumet for å se pdf-filene. Små irriterende.) --SirGalrim 10. nov 2006 kl. 08:31 (CET)

Kategorisering

rediger

Til Kronny: Kan jeg få gjenopprettet kategoritilknytningen til spillkategoriene på siden om Skedsmokorset? Jeg viser til diskusjon på Soulkeepers diskusjonsside før jeg hevet hans endring. mvh Oslomin 23. jan 2012 kl. 16:03 (CET)

Det er greit, hadde ikke sett den kommunikasjonen. Kronny 23. jan 2012 kl. 16:06 (CET)

Endret eksterne lenker

rediger

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Skedsmokorset Spillforening. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 18. mar. 2023 kl. 11:35 (CET)Svar

Tilbake til siden «Skedsmokorset Spillforening».