Diskusjon:Man/Arkiv1

Siste kommentar: for 6 år siden av InternetArchiveBot i emnet Endret eksterne lenker

Man: Politikk rediger

Angående Mans internasjonale medlemskap stusser jeg på tilføyelsene av at Man "deltar i" Commonwealth Parliamentary Association og Samveldelekene rett etter at det bemerkes at Man ikke er medlem av Samveldet eller EU. De to sistnevnte er internasjonale organisasjoner der bare suverene stater kan være med. Commonwealth Parliamentary Association er en sammenslutning av nasjonale og regionale parlamenter, samt provinsparlamenter og tilsvarende, altså et langt bredere nedslagsfelt enn EU eller Samveldet. Samveldelekene er vel heller ikke særlig relevante under overskriften politikk? Det er dessuten egentlig ikke ikke Man som land som er med i Samveldelekene men, "Isle of Man Commonwealth Games Association". Samlet sett synes jeg tilføyelsene av CPA og Samveldelekene, på måten de er gjort, bidrar til å skape et inntrykk av at Man har en høyere folkerettslig/internasjonal status enn egentlig er tilfelle. --Monosefal, 29. juli 2007, 19:57

Jeg tilføyde det fordi det er en forklaring på hvorfor mange tror at Man er med i Samveldet. Opplysningen er hentet fra en:Isle_of_Man#Commonwealth_of_Nations. Jeg synes det bør være med i artikkelen, ikke minst fordi det kan være forvirrende at Samveldelekene arrangeres for Samveldelandene mens Man allikevel sender representanter , men det kan jo gjerne flyttes litt på. CPA har ikke så veldig stort nedslagsfelt utenfor Samveldet, se en:Commonwealth Parliamentary Association#Member countries, så også det kan være forvirrende hvis man kommer over det i andre artikler. Cnyborg 29. jul 2007 kl. 21:04 (CEST)
Jeg ser poenget. Har forsøkt å skrive om litt. For CPA gjelder vel forresten også at det egentlig er en lokal forening som er medlem. Min mening her var videre ikke å si at CPA favner vidt utover Samveldet, men at den favner videre internt i medlemskapslandene - da utover regjeringene. -Monosefal, 29. juli 2007, 21:25

Endret eksterne lenker rediger

Jeg har nettopp endret 16 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Man. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. jul. 2017 kl. 23:32 (CEST)

Endret eksterne lenker rediger

Jeg har nettopp endret 5 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Man. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 14. jul. 2017 kl. 00:04 (CEST)

Endret eksterne lenker rediger

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Man. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 18:52 (CEST)

Endret eksterne lenker rediger

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Man. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. sep. 2017 kl. 04:09 (CEST)

Tilbake til siden «Man/Arkiv1».