Diskusjon:Arn – Tempelridderen

Hvor mange artikler skal vi ha om denne? rediger

Engelsk wikipedia sier dette om filmen; «The production will result in two separate Swedish films, that will be edited together into one film for the international market.» Den første filmen har kommet nå (premiere i morgen), den andre kommer neste høst. Skal den altså redigeres om til én film? Uten å nevne hva jeg mener om det; hvordan skal vi skrive dette på Wikipedia? Skal vi ha en artikkel om hver film, eller skrive om begge i to? Jeg tror jeg går for det første, og utvider artikkelen nå med utgangspunkt i dette, men er (ganske så) åpen for andre gode løsninger. Mewasul 26. des 2007 kl. 13:01 (CET) (Det sto visst her i artikkelen også, ser det når jeg leser litt mer nøye igjennom. Beklager. (Men problemstillingen om hvor mange artikler vi skal ha, er fremdeles her.) Mewasul 26. des 2007 kl. 13:15 (CET))

Så lenge det utgis som to filmer i Skandinavia er det vel naturlig at vi har to artikler om det. --Odd Eivind 18. jan 2008 kl. 14:33 (CET)

Kommentarer til artikkelen rediger

Har nå utvidet artikkelen litt, og har et par spørsmål til hva som skal gjøres noen steder:

  • Er innledningen for lang? Noe av stoffet om økonomien kan event. flyttes til egen seksjon.
  • Rollelistene er kjempelange! Jeg hentet informasjon fra svensk wikipedia og fjernet unavnede personer (f.eks. prest, biskop, sønn til xxx) og noen flere etter sjønn, men aner ikke hvordan stilmanualen er for dette. Skal alle med, eller skal rollelistene begrenses enda mer?
  • Skrev et kort handlingsreferat basert på anmeldelser, men håper noen som har sett filmen (den går jo på kino fra i dag) kan utvide dette litt.

Mewasul 26. des 2007 kl. 14:51 (CET)

Tilbake til siden «Arn – Tempelridderen».