Desmond Harrington

amerikansk skuespiller
Desmond Harrington
Desmond Harrington.jpg
Desmond Harrington, oktober 2008
Født19. oktober 1976[1]Rediger på Wikidata (44 år)
SavannahRediger på Wikidata
Utdannet ved Fordham Preparatory SchoolRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Skuespiller, fjernsynsskuespiller, filmskuespillerRediger på Wikidata
Nasjonalitet USARediger på Wikidata
Aktive år1999-
IMDbIMDb

Desmond Harrington (født 19. oktober 1976 i Savannah i Georgia) er en amerikansk skuespiller. Han er kjent for filmer som The Hole, Wrong Turn og Ghost Ship. Han spiller Joey Quinn i TV-serien Dexter.

FilmografiRediger

Film
År Film Rolle Kommentarer
1999 The Messenger: The Story of Joan of Arc Aulon
2000 Boiler Room JP Marlin Trainee ukreditert
Massholes Bing
Drop Back Ten Spanks Voley
2001 Riding in Cars with Boys Bobby
The Hole Mike Steel
My First Mister Randy
2002 Life Makes Sense If You're Famous Jay
2002 Ghost Ship Jack Ferriman
2002 We Were Soldiers Sp4 Bill Beck
2003 Wrong Turn Chris Flynn
2003 Love Object Kenneth Winslow
2004 3-Way Ralph Hagen
2006 Taphephobia Mike Hollister
2006 Bottom's Up Rusty #1
2007 Fort Pit Mike Sokeletski
2008 Exit Speed Sam Cutter
2009 TiMER Dan the Man
2009 Life Is Hot in Cracktown Benny
2009 Not Since You Sam ferdigstilt
Fjernsyn
År Tittel Rolle Kommentarer
2002 Taken Jesse Keys - voksen 3 episoder
2003-2004 Dragnet Det. Jimmy McCarron / Det. Dexter McCarron 10 episoder
2006 Law & Order: Criminal Intent Tim Rainey 1 episode
2006 Kidnapped Kenneth Cantrell 1 episode
2006-2007 Sons & Daughters Wylie Blake 9 episoder
2007 Rescue Me Troy 7 episoder
2008-d.d. Dexter Joey Quinn
2009-d.d. Gossip Girl Jack Bass 3 episoder

ReferanserRediger

  1. ^ Gemeinsame Normdatei, besøksdato 28. april 2014

Eksterne lenkerRediger