Coldrain
COLDRAINatTOKYO(2017).jpg
Opphav, Japan (2007)
Periode2007
SjangerAlternativ rock
Post-hardcore
Metalcore
Screamo
Aktive år2007
PlateselskapVAP, Hopeless Records
Nettstedhttp://coldrain.jp
Medlemmer
Masato (vokal)
RxYxO (bass)
Y.K.C (gitar)
Katsuma (trommer)
Sugi (gitar)
Logo
s logo

Coldrain (コールドレイン) er en japansk alternativ rock/post-hardcore – gruppe, grunnlagt 2007 i Nagoya.

DiskografiRediger

Maxi singlerRediger

  • Fiction – 2008
  • 8am – 2009

EPRediger

  • Nothing lasts forever – 2010
  • Through Clarity - 2012
  • Until The End - 2014

AlbumRediger

LiveRediger

  • Three Days of Adrenaline – 2011

SinglerRediger

  • Fiction – 2008
  • 8am – 2009
  • Final destination – 2009
  • We're not alone – 2010
  • Die tomorrow – 2010
  • To be alive – 2011
  • Rescue me – 2011
  • No Escape - 2012
  • Six Feet Under - 2012
  • Inside Of Me - 2012
  • The Revelation - 2013
  • The War is On - 2013
  • Awake and Aware - 2014
  • You Lie - 2014
  • Gone - 2015

Eksterne lenkerRediger

 Denne musikkrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.