Åpne hovedmenyen

Cocktail Slippers er en norsk rockegruppe fra Oslo som ble grunnlagt i 2001.[1]

Bandet består av Hope (vokal), Rocket Queen (gitar), Piper (keyboard/orgel), Bella Donna (trommer) og Sugar Cane (bass).

I 2012 deltok bandet i Melodi Grand Prix med låta «Keeps on Dancing».[2]De kom ikke videre til finalen.

DiskografiRediger

  • 2001 - Rock It!, MTG Records
  • 2003 - Housewives From Hell, Attitude Records
  • 2004 - Last Christmas/Kids In America, Flipside Records
  • 2004 - Mastermind, MTG Records
  • 2007 - Coolest Songs Of The World Vol. 2, Wicked Cool Records
  • 2007 - Mastermind, Wicked Cool Records
  • 2008 - Christmas A Go-Go, Wicked Cool Records
  • 2009 - Saint Valentine's Day Massacre, Wicked Cool Records
  • 2009 - Saint Valentine's Day Massacre, Wicked Cool Records
  • 2009 - Saint Valentine's Day Massacre, Wicked Cool Records
  • 2009 - Rock It!, Wicked Cool Records
  • 2009 - Last Christmas, Wicked Cool Records
  • 2010 - It's Christmas, Wicked Cool Records
  • 2012 - Keeps on Dancing, Wicked Cool Records
  • 2012 - Soul Salvation of Love, Wicked Cool Records
  • 2014 - People Talk, Wicked Cool Records

ReferanserRediger

 Denne musikkrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.