Cocktail Slippers

norsk rockegruppe

Cocktail Slippers er en norsk rockegruppe fra Oslo som ble grunnlagt i 2001.[1]

Bandet består av Hope (vokal), Rocket Queen (gitar), Vega (gitar), Ann Kristin Gåsbakk (trommer) og Sugar Cane (bass).

I 2012 deltok bandet i Melodi Grand Prix med låta «Keeps on Dancing».[2] De kom ikke videre til finalen.

DiskografiRediger

  • 2001 - Rock It!, MTG Records
  • 2003 - Housewives From Hell, Attitude Records
  • 2004 - Last Christmas/Kids In America, Flipside Records
  • 2004 - Mastermind, MTG Records
  • 2007 - Coolest Songs Of The World Vol. 2, Wicked Cool Records
  • 2007 - Mastermind, Wicked Cool Records
  • 2008 - Christmas A Go-Go, Wicked Cool Records
  • 2009 - Saint Valentine's Day Massacre, Wicked Cool Records
  • 2009 - Saint Valentine's Day Massacre, Wicked Cool Records
  • 2009 - Saint Valentine's Day Massacre, Wicked Cool Records
  • 2009 - Rock It!, Wicked Cool Records
  • 2009 - Last Christmas, Wicked Cool Records
  • 2010 - It's Christmas, Wicked Cool Records
  • 2012 - Keeps on Dancing, Wicked Cool Records
  • 2012 - Soul Salvation of Love, Wicked Cool Records
  • 2014 - People Talk, Wicked Cool Records[3]
  • 2018 - Excuse Me, Wicked Cool Records
  • 2020 - Night Train - Wicked Cool Records
  • 2020 - Like a Song Stuck in My Head - Wicked Cool Records
  • 2020 - City on Fire - Wicked Cool Records

ReferanserRediger

  1. ^ «Cocktail Slippers». www.cocktailslippers.com. Besøkt 8. oktober 2020. 
  2. ^ Hagen, Knut-Øyvind (20. desember 2011). «Cocktail Slippers». NRK. Besøkt 8. oktober 2020. «Gjør deg klar for show og sirkus, når Cocktail Slippers inntar Melodi Grand Prix-manesjen!» 
  3. ^ Rønning, Øyvind (10. januar 2014). «Mer Slippers enn Cocktails fra Little Stevens jenter». dagbladet.no (norsk). Besøkt 8. oktober 2020. 
 Denne musikkrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.