Clint Lowery

Clint Lowery (født 15. desember 1971) er en amerikansk musiker og gitarist. Han spiller gitar i det amerikanske hard rock-bandet Sevendust som har holdt på siden 1994.

Clint Lowery
Rocktoberfest rocks Cherry Point 141016-M-BN069-126 (cropped).jpg
Født15. des. 1971Rediger på Wikidata (50 år)
AtlantaRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Sanger-låtskriver, sanger, musiker, gitarist, plateprodusentRediger på Wikidata
Nasjonalitet USARediger på Wikidata
Musikalsk karriere
Sjanger Heavy metalRediger på Wikidata
InstrumentGitar, vokal
Aktive år1988
PlateselskapWarner Bros. Records
IMDbIMDb

Diskografi (sevendust)Rediger

  • Sevendust (1997)
  • Home (1999)
  • Animosity (2001)
  • Seasons (2003)
  • Next (2005)
  • Alpha (2007)
  • Chapter VII: Hope & Sorrow (2008)
  • Cold Day Memory (2010)

Eksterne lenkerRediger