Claudia Black

australsk skuespiller

Claudia Lee Black (født 11. oktober 1972 i Sydney i New South Wales i Australia) er en australsk skuespiller. Hun er best kjent som Aeryn Sun i Farscape og Vala Mal Doran i Stargate SG-1. Hun har en særegen stemme og har gitt stemmen til en rekke figurer i tegnefilmer og videospill.[1]

Claudia Black
Claudia Black (8735904400) cropped.jpg
FødtClaudia Lee Black
11. okt. 1972Rediger på Wikidata (48 år)
SydneyRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Skuespiller, filmskuespiller, stemmeskuespillerRediger på Wikidata
Nasjonalitet AustraliaRediger på Wikidata
Aktive år1992
Nettstedhttp://www.claudiablackonline.com/
IMDbIMDb

FilmografiRediger

Tittel Figur År Format Anmerkninger
Containment Sabine Lommers 2015 TV
The Originals Dhalia 2015 TV Sesong 2, episode 16-22
Haven Moira 2012 TV Episoder: "Magic Hour", del 1 og 2
90210 Guru Sona 2011 TV Episoder: "It's Getting Hot in Here", "All About a Boy" og "Revenge of the Nerd"
NCIS Velvet Road 2010 TV Episode: "Borderland"
Spike Video Game Awards 2009 2009 TV Award/Promo Announcer
Moonlight The Cleaner 2008 TV Episode: "Sonata"
Stargate: Continuum Vala Mal Doran/Qetesh 2008 Film
Stargate: The Ark of Truth Vala Mal Doran 2008 Film
The Dresden Files Liz 2007 TV Episode: "The Other Dick"
Stargate SG-1 Vala Mal Doran 2004–2006 TV Første episode: "Prometheus Unbound"
One 2005 Film
Naked in London 2005 Film Only promo trailer
Farscape: The Peacekeeper Wars Aeryn Sun 2004 TV
Queen of the Damned Pandora 2002 Film
BeastMaster Huna 2001 TV
Xena: Warrior Princess Amazon # 2 2000 TV Episode: "Lifeblood"
Pitch Black Sharon Montgomery 2000 Film
Farscape Aeryn Sun 1999–2003 TV
A Twist in the Tale Morgana 1999 TV Episode: "Obsession in August"
Good Guys, Bad Guys Jill Mayhew 1998 TV Episode: "Naughty Bits"
Hercules: The Legendary Journeys Cassandra 1997–1998 TV Episoder: "Hercules on Trial" og "Atlantis"
Water Rats Beth Williams 1997 TV Episode: "All at Sea"
Amazon High Karina 1997 TV
City Life Angela Kosapas 1996 TV serie
Hverdagsliv Claire Bonacci 1993–1994 TV Episoder: "Burning Bright", del 1 og 2
Police Rescue Julia 1993 TV Episode: "Double Illusion"
G. P. Joanna 1993 TV Episode: "A Thousand Flowers", part 1"
Seven Deadly Sins 1993 TV (mini)

PriserRediger

ReferanserRediger

  1. ^ «CLAUDIA BLACK». Behind the voice actors. Besøkt 14. juni 2015. 

Eksterne lenkerRediger


 Denne biografien om en skuespiller er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.