Chris Miller

Chris Miller
Chris Miller 2011 Puss in Boots Australia.jpg
Født20. januar 1968Rediger på Wikidata (52 år)
Washington D.C.Rediger på Wikidata
Utdannet ved California Institute of the ArtsRediger på Wikidata
Beskjeftigelse
7 oppføringer
Skuespiller, stemmeskuespiller, filmregissør, animatør, manusforfatter, storyboard artist, filmskuespillerRediger på Wikidata
Nasjonalitet USARediger på Wikidata
Aktive år1988
IMDbIMDb

Christopher «Chris» Miller (1968) er en amerikansk stemmeskuespiller, animatør, regissør, manusforfatter og storyboardartist. Han er mest kjent for sin regi av Shrek the Third og Puss in Boots, samt for å gi stemme i filmserien Madagascar.

FilmografiRediger

År Tittel Rolle Bemerkninger
1988 The Thing What Lurked in the Tub Lugmeyer
Lea Press on Limbs regissør
1989 The Cellar Willy Cashen
1992 Cool World «key clean-up artist»
1997 Officer Buckle and Gloria storyboardartist
2001 Shrek Geppetto/Magic Mirror storyartist/tilleggstemmer
2003 Sinbad: Legend of the Seven Seas Tower Guard tilleggs «story artist»
2004 Shrek 2 Humphries/Magic Mirror leder for historien/tilleggsstemmer
2005 Madagascar Kowalski «story artist»
2007 Shrek the Third Puppet Master/Announcer/Mascot/Singing Villain regi/manus
2008 Igor spesiell takk
Madagascar: Escape 2 Africa Kowalski
2009 Monsters vs. Aliens Advisor Cole/Army Commander Jones tilleggs «story artist»
2010 Shrek Forever After Royal Messenger/Magic Mirror/Geppetto
2011 Puss in Boots Little Boy Blue/Friar Miller/Prison Guard/Manual/Rafael regissør
2012 Madagascar 3: Europe's Most Wanted Kowalski

FjernsynRediger

År Tittel Rolle Bemerkninger
2007 Shrek the Halls dialogregissør
2009 Merry Madagascar Kowalski

ReferanserRediger


Eksterne lenkerRediger