China Anne McClain

China Anne McClain
Nafessa Williams, Cress Williams & China Anne McClain (36403227702) (cropped).jpg
Født26. mai 1998Rediger på Wikidata (22 år)
AtlantaRediger på Wikidata
Far Michael McClainRediger på Wikidata
Mor Shontell McClainRediger på Wikidata
Søsken Gabriel McClain, Sierra McClain, Lauryn McClainRediger på Wikidata
Beskjeftigelse
7 oppføringer
Sanger, skuespiller, sanger-låtskriver, komponist, musiker, fjernsynsskuespiller, filmskuespillerRediger på Wikidata
Nasjonalitet USARediger på Wikidata
Medlem av ThriiiRediger på Wikidata
Musikalsk karriere
SjangerPopmusikk
InstrumentVokal
Stemmetypealt
Aktive år2005
PlateselskapWalt Disney Records
Nettstedhttp://chinaanne.net/
IMDbIMDb

China Anne McClain (født 25. august 1998) er en amerikansk ungdomsskuespiller, sanger og låtskriver.

FilmografiRediger

Film
År Film Rolle Anmerkninger
2005 The Gospel Alexis Filmdebut
2006 Madea's Family Reunion Youth (ikke kreditert)
2007 A Dennis the Menace Christmas Margaret Direkte-til-video film
Daddy's Little Girls China James
2008 Six Blocks Wide Nabo #8
2009 Jack and Janet Save the Planet Janet Fjernsynsfilm
2010 Hurricane Season Alana Collins Direkte-til-video film
Grown Ups Charlotte McKenzie
Fjernsyn
År Film/program Rolle Anmerkninger
2006–2012 Tyler Perry's House of Payne Jazmine Payne (Sesong 1–4; 6, Sesong 7 gjentagende)
2008 Jimmy Kimmel Live! Natasha Obama TV-serie (ikke kredigert)
2009 Hannah Montana Isabel Episode: «Welcome to the Bungle»
NCIS Kayla Vance Episode: «Knockout»
2010 Jonas L.A. Kiara Tyshana 3 episoder
2011 Dynamite Som seg selv Musikkvideorolle
2011 Wizards of Waverly Place Tina (good Angel) Episode: «Wizards vs Angels»
2011– A.N.T. Farm Chyna Parks Hovedrolle; Disney Channel Original Series
2011 PrankStars Som seg selv Episode: «Game Showed Up»
2012 So Random! Som seg selv Musikkgjest

DiskografiRediger

Utdypende artikkel: McClain Sisters

SoundtrackalbumRediger

Albumliste, med utvalgte listeplasser
Tittel Detaljer Høyeste plassering
US
[1]
US OST
[1]
US Kids
[1]
A.N.T. Farm 29 2 1
"—" denotes items which were not released in that country or failed to chart.

SinglerRediger

Singleliste, med utvalgte listeplasser
Tittel År Høyeste plassering Album
US
[2]
CAN
[3]
"Dynamite" 2011 A.N.T. Farm
"Calling All the Monsters" 86 89
"Unstoppable" 2012
"—" denotes a title that was not released or did not chart in that territory.

Andre deltakelserRediger

Sang år Andre artister Album
"Your Biggest Fan" 2009 Nick Jonas Jonas L.A.
"I Got My Scream On" 2012 Make Your Mark: Ultimate Playlist
"How Do I get there from Here"

MusikkvideoerRediger

År Sanger Anmerkninger
2011 Dynamite Musikkvideoen hadde sin premiere på Disney Channel
Calling All the Monsters

Priser og utmerkelserRediger

År Pris/utmerkelse Kategori Arbeid Resultat
2011 NAMIC Vision Awards[4] Best Performance - Actress of Comedy Jazmine Payne by Tyler Perry's House of Payne Vant
2011 Teen Icon Awards[4] Icon To Tomorrow A.N.T. Farm Nominert

ReferanserRediger

  1. ^ a b c «Billboard Chart History: A.N.T. Farm Soundtrack». Billboard. Arkivert fra originalen . Besøkt 13. mai 2010. 
  2. ^ «Billboard Chart History: China Anne McClain». Billboard. Arkivert fra originalen . Besøkt 13. mai 2010. 
  3. ^ «China Anne McClain Chart History». acharts. 13. mai 2010. Besøkt 13. mai 2010. 
  4. ^ a b «China Anne McClain - Awards and nominations». IMDB. 28. juni 2010. Besøkt 30. mars 2012. 

Eksterne lenkerRediger