Chambaos frontfigur La Mari

Chambao er ei spansk musikkgruppe fra Málaga i Andalucía. Musikken deres regnes inn under sjangeren «flamenco chill», som er flamenco blanda med elektronisk musikk. Gruppa ble danna i 2002.

Gruppas sanger og frontfigur er María del Mar Rodríguez Carnero («La Mari»).

DiskografiRediger

  • Flamenco Chill (2002)
  • Endorfinas en la mente (2003)
  • Chambao en privado (2004)
  • Pokito a poko (2005)
  • Chambao puro (2005)
  • Caminando 2001–2006 (2006)
  • Con otro aire (2007)
  • En el fin del mundo (2009)
  • Chambao (2012)
  • 10 años around the world (2013)
  • Nuevo ciclo (2016)

Eksterne lenkerRediger