Brita Bigum

norsk skuespiller
Brita Bigum
Brita Bigum - 1945 - Oslo Museum - TM.T04821 (cropped).jpg
Brita Bigum i 1945
Foto: Ukjent / Oslo Museum
Født25. januar 1921[1]Rediger på Wikidata
OsloRediger på Wikidata
Død12. oktober 1980[2][3]Rediger på Wikidata (59 år)
Beskjeftigelse Skuespiller[1]Rediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata
IMDbIMDb

Brita Bigum eller Britta Bigum (født 25. januar 1921 i Kristiania, død 12. oktober 1980[4][5]) var en norsk skuespiller.

FilmografiRediger

Årstall Film Rolle
1957 Fjols til fjells fru Rosenkrantz
1952 Trine frøken Svingvoll
1951 Skadeskutt Liv, sykesøster
1951 Kranes konditori fru Berg
1950 Døden er et kjærtegn Brita
1949 Vi flyr på Rio den engelsktalende kabaretsangerinnen
1946 Et spøkelse forelsker seg
1940 Tørres Snørtevold 3. ekspeditrise

ReferanserRediger

  1. ^ a b Svensk Filmdatabas
  2. ^ http://www.filmfront.no/aktor/50978/brita-bigum, 24. jul. 2017
  3. ^ http://sceneweb.no/nb/artist/19948/Brita_Bigum-1925-1-25, 24. jul. 2017
  4. ^ «Sceneweb». sceneweb.no (norsk). Besøkt 24. juli 2017. 
  5. ^ «Brita Bigum». www.filmfront.no. Besøkt 24. juli 2017. 

Eksterne lenkerRediger