Brenda Song

Brenda Song
Brenda Song 2009 (Cropped).jpg
Født27. mars 1988Rediger på Wikidata (32 år)
CarmichaelRediger på Wikidata
Partner(e) Trace Cyrus, Macaulay Culkin (2017–)Rediger på Wikidata
Utdannet ved University of California, BerkeleyRediger på Wikidata
Beskjeftigelse
10 oppføringer
Skuespiller, modell, musiker, filmprodusent, sanger, stemmeskuespiller, fjernsynsskuespiller, taekwondoutøver, filmskuespiller, fotomodellRediger på Wikidata
Nasjonalitet USARediger på Wikidata
Utmerkelser Young Artist Award, Young Hollywood Awards, Hollywood Film Festival, Palm Springs International Film FestivalRediger på Wikidata
Aktive år1994
Nettstedhttp://www.brendasongsite.com/
IMDbIMDb
Signatur
Brenda Songs signatur

Brenda Song (født 27. mars 1988) er en amerikansk skuespiller. Hun er kjent for sin opptreden som London Tipton i serien Zack og Codys søte hotelliv, som går på Disney Channel.

RollerRediger

I serien Zack og Codys søte hotelliv spiller hun den rike hotellarvingen som liker å skryte av hvor rik hun er til alle hun ser. Hun har også et stort shoppingproblem, og bruker flere rom som garderober.[trenger referanse]

Brenda Song har også hovedrollen i filmen Wendy Wu, en film fra Disney Channel, hvor hun spiller tenåringsjenta Wendy Wu, som blir oppsøkt av en munk som forteller henne at hun er kinesisk kriger.[trenger referanse]

FilmografiRediger

År Tittel Rolle Annet
2019 Secret Obsession Jennifer Williams
2009 The Suite Life On Deck London Tipton
2008 Special Delivery Alice Marie Cantwell
2007 Disney Channel Games 2007 Seg selv; leder for det røde laget (Red Team)
2006 American Dragon: Jake Long Cheerleader Tracey (én episode)
2006 Wendy Wu: Homecoming Warrior Wendy Wu
Disney Channel Games Seg selv; leder for det blå laget (Blue Team), Hamster Ball Relay MVP
2006 Disney Channel Circle of Stars Seg selv
2005 The Suite Life of Zack & Cody London Tipton (2005–)
2004 Stuck in the Suburbs Natasha Kwon-Schwartz
Phil of the Future Tia (åtte episoder)
2002 Like Mike Reg
Get a Clue Jennifer
2000 The Ultimate Christmas Present Samantha Kwan
1999 100 Deeds for Eddie McDowd Shariffa Chung
1997 Leave It to Beaver Student som dro til Grand Canyon
1996 Santa with Muscles Susan
1995 Requiem Young Fong

Eksterne lenkerRediger