Åpne hovedmenyen

Bow Wow

amerikansk musiker og skuespiller
Bow Wow
Shad Gregory Moss
Bow Wow cropped.jpg
FødtShad Gregory Moss
9. mars 1987 (32 år)
Columbus, Ohio, USA
Columbus
Beskjeftigelse Rapper, skuespiller
Nasjonalitet USA
Musikalsk karriere
Pseudonym(er)Bow Wow
Kallenavnlil bow wow
SjangerHiphop
InstrumentVokalist
Aktive år1993–d.d.
PlateselskapDeath Row, So So Def, Columbia, Cash Money
Nettstedwww.myspace.com/bowwow
IMDbIMDbRedigere på wikidata

Shad Gregory Moss (født 9. mars 1987), kjent som Bow Wow (tidligere Lil' Bow Wow), er en amerikansk rapper, skuespiller og musikkprodusent. Bow wow begynte å rappe da han var 5 år.

DiskografiRediger

  • 2000: Beware of Dog
  • 2001: Doggy Bag
  • 2003: Unleashed
  • 2005: Wanted
  • 2006: The Price of Fame
  • 2008: New Jack City Part 2
  • 2012: Underrated

Utvalgt filmografiRediger

Eksterne lenkerRediger

 Denne biografien om en musiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.