Booboo Stewart

Booboo Stewart
Booboo Stewart in 2017.jpg
FødtNils Allen Stewart, Jr.
21. januar 1994Rediger på Wikidata (26 år)
Beverly HillsRediger på Wikidata
Far Nils Allen StewartRediger på Wikidata
Søsken Fivel StewartRediger på Wikidata
Beskjeftigelse
9 oppføringer
Filmskuespiller, skuespiller, singer-songwriter, filmprodusent, danser, sanger, fjernsynsskuespiller, modell, stuntmannRediger på Wikidata
Nasjonalitet USARediger på Wikidata

Booboo Stewart[1] (født Nils Allen Stewart jr. (født 21. januar 1994 i Beverly Hills, California) er en amerikansk artist, danser, skuespiller og modell. Han er mest kjent for sin rolle som Seth Clearwater i Twilight.

KarriereRediger

I perioden 2006–2010 var Booboo Stewart med i flere mindre filmer og TV-filmer. Han var også med i seks episoder av barne-tv-serien Blue Dolphin Kids i Hawaii, og gjorde stunt scener i filmer som Zoom og Beowulf. Han har også hatt mindre roller i serier som Steve Harvey's Big Time Challenge, Akutten, Dante's Cove, and Everybody Hates Chris. turnerte med Hannah Montana/Miley Cyrus i hennes Best of Both Worlds Tour sammen med Jonas Brothers.

Han har også spilt inn åpningsmelodien til Disney Channel Games 2008 kalt «Let's Go!», og i 2010 «Under the Sea (fraDen lille havfrue)» for Disney-CD-en DisneyMania 7. I 2010, spilte han i filmen Logan.

I perioden fra 2006 til 2008 var han med i Disneys gruppa T-Squad.


I 2010 ble han kjent etter å ha spilt Seth Clearwater i The Twilight Saga – Eclipse. Stewarts karakter spiller en større rolle i The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 and Part 2.

Personlig livRediger

Stewart er født i Beverly Hills i California og er sønn av Nils Allen Stewart sr., og Renee Stewart. Han har aner fra Japan, Kina, og Korea fra morens side og Blackfoot, Russland og Skottland fra farens side.[2] Stewart var med i musikkgruppa «Echoes of Angels» og turnerte sammen med de tre sisters Maegan, Fivel og Sage, som ble kalt «TSC» (The Stewart Clan).

Boo Boo Stewart har også drevet med kampsport.

FilmografiRediger

Film

  • Yard Sale (2004): liten gutt
  • Pit Fighter (2005): Vendor
  • 18 Fingers of Death! (2006): unge Buford
  • The Conrad Boys (2006): Ben Conrad
  • 666: The Child (2006): Donald
  • The Last Sentinel (2007): unge Tallis
  • Uncle P (2007): sykkelbarn
  • The Fifth Commandment (2008): unge Chance
  • American Cowslip (2009): Cary
  • Dark Games (2009): Jake Wincott
  • The Twilight Saga: Eclipse (2010): Seth Clearwater
  • Logan (2010):
  • The Twilight Saga: Breaking Dawn (2011) : Seth Clearwater

Film laget for TV

  • Skeleton Man (2004): Child Warrior
  • Descendants (2015): Jay


Gjesteopptredener på TV

  • Big Time (2004): Kampsportutøver (ukjent episode)
  • ER (2005): Power Ranger (episode 1)
  • Everybody Hates Chris (2006): Kid / Ping (episode 2)
  • Blue Dolphin Kids (2006): Hanselv / Vert (episode 8)
  • CSI: Miami (2010): Kenny Turner (episode 1)

TV

  • Dante's Cove (2004–2006): Stephen

ReferanserRediger

  1. ^ Cambio, Team (21. januar 2010). «Is Booboo Stewart Ready For Taylor-Lautner Status? Totally. on Cambio.». Cambio.com. Besøkt 2. april 2012. 
  2. ^ «Eclipse’s BooBoo Stewart». Audrey Magazine. 3. juli 2010. Arkivert fra originalen 20. mars 2012. Besøkt 12. desember 2011. 

Eksterne lenkerRediger