Åpne hovedmenyen
Bjørn Vidar Amdal
Bildet er fra Countrytalent konkuransen i gloppen kommune i regi av Countryfestivalen på Breim- Big-B ble nr 2- I klassen over 20- År- 2014-05-01 19-46.jpg
Bildet er fra Countrytalent-konkurransen i Gloppen kommune i regi av Countryfestivalen på Breim. Big-B ble nr 2. i klassen over 20 år.
Født20. april 1968 (51 år)
Beskjeftigelse Musiker, gitarist
Nasjonalitet Norge

Bjørn Vidar Amdal (født 20. april 1968), bedre kjent under navnet Big-B, er en norsk sanger, låtskriver og gitarist. Han har vært aktiv i Countrymusikkens verden siden han var 18 år. Artisten Big-B startet opp sammen med sin onkel Kjell Gunnar Breland Asfaltcowboyen og dannet countrybandet Tumbleweeds. I 2008 reiste han til Nashville for å spille inn debutalbumet Best Mistake. I 2011 kom oppfølgeren, som var et hyllestalbum til Toby Keith, The Toby Keith Tribute. Hans tredje album All Fired Up kom høsten 2011. Big-B er nå i gang med sitt 4rde countryalbum ventet i juni/juli, 2014. en 10 sangers produksjon. Musikere på denne cd-ene er fra Nashville TN. CD-en har fått navnet Choices. Med på CD-en er låten Hell and back, skrevet av Gina Michaells og Lonnie Ratliff.

DiskografiRediger

  • Best Mistake (2008)
  • The Toby Keith Tribute (2011)
  • All Fired Up (2011)
  • Choices (2014)
  • Storms Never Last (single) - (2016) Laila Hansen (feat. Big-B)
  • Jackson (2016) Single - Laila Hansen (Feat. Big-B)
  • It´s Your Love (2016) Single
  • As Long As I Don´t Have You (2017) Single.
 Denne biografien om en musiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.