Bjørn Terje Bråthen

norsk musiker, låtskriver og sanger

Bjørn Terje Bråthen (født 28. april 1958) er en norsk musiker, manager, gitarist, låtskriver, bassist og sanger. Han platedbuterte med bandet Petrus i 1976 ( fulgt opp av en single i 1977) , fulgte opp med Kick i 1981, med barneplater om Harry Hopp og PetterPopp i 1995,1996 og 1997, med soloplata Driftwood i 2006 og er kjent som medlem i Bråthen & Englebarna, som platedebuterte i 2008 med Hvite løgner. Han har opp gjennom årene spilt for blant annet Terje Tysland, og vært låtskriver for en mengde norske, svenske og danske artister. Han startet Artistguiden (www.artistguiden.no) i 1986 og er manager for bl.a. Rune Rudberg, Maria Arredondo, Torstein Sødal og bandet En Dag Pause.

Bjørn Terje Bråthen
Født28. april 1958Rediger på Wikidata (62 år)
Beskjeftigelse Sanger, musiker, gitaristRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata

Bråthen & EnglebarnaRediger

DiskografiRediger

Album
Singler
  • Run Run Run (2004)
  • Cool (2004)
  • With You (2005)
  • I'm So Disappointed (2006)
  • God tur (2013)

Bråthen & EnglebarnaRediger

Album
Singler
  • I begynnelsen av juni (2007)
  • Trubaduren/Hvite løgner (2007)
  • Halv elleve (2007)
  • Sånn kan det gå (2009)

KickRediger

Deltar påRediger