Belphegor

(Omdirigert fra Belphegor (band))

Belphegor er et østerriksk blackened death metal-band opprettet i 1993. Bandet har tatt navnet sitt fra demonen Belphegor.

Belphegor
Belphegor RockTheLake2007 02.jpg
OpphavØsterrike
Sjanger Blackened death metal
Aktive år1993–i dag
PlateselskapLethal Records
Last Episode
Napalm Records
Nuclear Blast
Nettstedwww.belphegor.at
Medlemmer
Hel «Helmuth» Lennart
Serpenth

DiskografiRediger

  • Bloodbath in Paradise (EP, 1993)
  • Obscure and Deep (EP, 1994)
  • The Last Supper (1995)
  • Blutsabbath (1997)
  • Necrodaemon Terrorsathan (2000)
  • Infernal Live Orgasm (konsertalbum, 2002)
  • Lucifer Incestus (2003)
  • The Last Supper/Blutsabbath (samlealbum, 2004)
  • Goatreich – Fleshcult (2005)
  • Pestapokalypse VI (2006)
  • Bondage Goat Zombie (2008)
  • Walpurgis Rites – Hexenwahn (2009)
  • Blood Magick Necromance (2011)
  • Conjuring the Dead (2014)

Eksterne lenkerRediger

 Denne bandrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.