Belphegor

(Omdirigert fra Belphegor (band))

Belphegor er et østerriksk blackened death metal-band opprettet i 1993. Bandet har tatt navnet sitt fra demonen Belphegor.

Belphegor
Belphegor RockTheLake2007 02.jpg
OpphavØsterrike
Periode1993&Ndash;i dag
Sjanger Blackened death metal
Aktive år1991
PlateselskapLethal Records
Last Episode
Napalm Records
Nuclear Blast
Nettstedwww.belphegor.at
Medlemmer
Hel «Helmuth» Lennart
Serpenth

DiskografiRediger

  • Bloodbath in Paradise (EP, 1993)
  • Obscure and Deep (EP, 1994)
  • The Last Supper (1995)
  • Blutsabbath (1997)
  • Necrodaemon Terrorsathan (2000)
  • Infernal Live Orgasm (konsertalbum, 2002)
  • Lucifer Incestus (2003)
  • The Last Supper/Blutsabbath (samlealbum, 2004)
  • Goatreich – Fleshcult (2005)
  • Pestapokalypse VI (2006)
  • Bondage Goat Zombie (2008)
  • Walpurgis Rites – Hexenwahn (2009)
  • Blood Magick Necromance (2011)
  • Conjuring the Dead (2014)

Eksterne lenkerRediger


 Denne bandrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.