Beate Audum

norsk barnebokforfatter
Beate Audum
Født8. desember 1944Rediger på Wikidata
OsloRediger på Wikidata
Død4. desember 1994Rediger på Wikidata (49 år)
Beskjeftigelse Barnebokforfatter, skribent, oversetterRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata
Utmerkelser Skolebibliotekarforeningens litteraturpris (1982)Rediger på Wikidata

Beate Audum, senere Beate Mulholland (født 8. desember 1944 i Oslo, død 4. desember 1994)[1] var en norsk barnebokforfatter.

Hun utgav blant annet Ser deg siden, Donna (1978), Den magiske barten (1987), og Espen stjeler (1994). Hun hadde også programmer for barn i radio og fjernsyn.

BibliografiRediger

  • Ser deg siden, Donna (1978 - Beate Audum)
  • Paraplytreet (1980)
  • Hannas julebok (1982)
  • Frida : en hundehistorie (1984)
  • Det lille lammet Silkevenn (1985)
  • Den magiske barten (1987)
  • Fedorah og fugleskremselet : historien om et jordbærsted (1991)
  • Allerkjæreste mamma (1992 - Beate Audum Mulholland)
  • Espen stjeler (1994 - Beate Mulholland)

Priser (utvalg)Rediger

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger