Åpne hovedmenyen
Beate Audum
Født8. desember 1944
Oslo
Død4. desember 1994 (49 år)
Beskjeftigelse Barnebokforfatter, skribent, oversetter
Nasjonalitet Norge
Utmerkelse Skolebibliotekarforeningens litteraturpris (1982)

Beate Audum, senere Beate Mulholland (født 8. desember 1944 i Oslo, død 4. desember 1994)[1] var en norsk barnebokforfatter.

Hun utgav blant annet Ser deg siden, Donna (1978), Den magiske barten (1987), og Espen stjeler (1994). Hun hadde også programmer for barn i radio og fjernsyn.

Innhold

BibliografiRediger

  • Ser deg siden, Donna (1978 - Beate Audum)
  • Paraplytreet (1980)
  • Hannas julebok (1982)
  • Frida : en hundehistorie (1984)
  • Det lille lammet Silkevenn (1985)
  • Den magiske barten (1987)
  • Fedorah og fugleskremselet : historien om et jordbærsted (1991)
  • Allerkjæreste mamma (1992 - Beate Audum Mulholland)
  • Espen stjeler (1994 - Beate Mulholland)

Priser (utvalg)Rediger

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger