Børge Rømma

Børge Rømma (født 14. mai 1981) er norsk musiker og vokalist i countrybandet Too Far Gone. Rømma kommer fra Hermstad i Rissa

Børge Rømma
Født14. mai 1981Rediger på Wikidata (39 år)
Beskjeftigelse SangerRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata

Rømma ble medlem i bandet etter en weekend-oppdrag i Sverige i 2005. Han var tidligere vokalist i bandet Dirty Boots som ga ut en CD i 2003 kalt Endless Ride. Børge kommer fra Fosenhalvøya, han er oppvokst i Vanvikan, men er nå bosatt på Hermstad. Han spiller også akustisk gitar. Med Too Far Gone har han vært med på å utgi fire album, Løkky (2006), Livåt (2008) Sola i ryggen (2009) og Reis av sted (2011)

DiskografiRediger

Album
Singler
  • Vanviksangen (2013), med Petter Rasmus
  • Fosens natur (2014)
  • Livets melodi (2014)
  • Fengsel (2014)
  • Sommer i Trøndelag (2015)
  • Dyrebare tid (2017)
  • Taktfaste slag (2017)
  • Begjær (2017)

Too Far GoneRediger

Singler
  • Ælsk dæ vilt (2006)
  • Løkky (2006), med Fremmed Rase
  • Het natt (2007)
  • D e slutt (2008)
  • Søta bror (2009)
  • Sola i ryggen (2009)
  • Din vei (2009)
  • Reis av sted (2011)
  • Værdn's bæste bar (2011)
  • Facebook (2014)
  • USA (2018)
  • Bare du (2018)

GrislæstanRediger

  • Jul i bygda (2013)

Dirty BootsRediger

Deltar påRediger

Eksterne lenkerRediger


 Denne biografien om en musiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.