Anne Karin Torheim

norsk forfatter

Anne Karin Torheim (født 12. mai 1953) er en norsk forfatter og litteraturkritiker. Hun er født i Bergen og vokste opp i Nordfjord.

Anne Karin Torheim
Født12. mai 1953[1]Rediger på Wikidata (71 år)
Bergen
BeskjeftigelseSkribent, lyriker Rediger på Wikidata
NasjonalitetNorge

Bibliografi rediger

  • 1990 Tida er verken ute eller inne (dikt)
  • 1993 Huset på halvvegen (dikt)
  • 1996 Ferskentransporten. Memoranda (dikt)
  • 2000 Frå Det Nasjonale Boblegalleri (prosa)
  • 2002 Kven er redd for Sonja Henie? (roman)
  • 2013 Susanna Moodies dagbøker (gjendiktning), Cappelen Damm

Referanser rediger

  1. ^ Forfatterkatalogen, besøkt 9. september 2022[Hentet fra Wikidata]

Kilder rediger

Eksterne lenker rediger