Åpne hovedmenyen
Anne Karin Torheim
Født12. mai 1953 (66 år)
Bergen
Beskjeftigelse Skribent, lyriker
Nasjonalitet Norge

Anne Karin Torheim (født 12. mai 1953) er en norsk forfatter og litteraturkritiker bosatt i Stavanger. Hun er født i Bergen og vokste opp i Nordfjord.

BibliografiRediger

  • 1990 Tida er verken ute eller inne (dikt)
  • 1993 Huset på halvvegen (dikt)
  • 1996 Ferskentransporten. Memoranda (dikt)
  • 2000 Frå Det Nasjonale Boblegalleri (prosa)
  • 2002 Kven er redd for Sonja Henie? (roman)
  • 2013 Susanna Moodies dagbøker (gjendiktning), Cappelen Damm

KilderRediger

Eksterne lenkerRediger