Anne Jeffreys

amerikansk sanger og skuespiller
Anne Jeffreys
AnneJeffreysApr10.jpg
FødtAnnie Jeffreys Carmichael
26. januar 1923[1][2][3][4]Rediger på Wikidata
GoldsboroRediger på Wikidata
Død27. september 2017[5][1][2][4]Rediger på Wikidata (94 år)
Los AngelesRediger på Wikidata
Ektefelle Robert Sterling (19512006)[6]Rediger på Wikidata
Beskjeftigelse Skuespiller[6], sanger[6]Rediger på Wikidata
Parti California Republican PartyRediger på Wikidata
Nasjonalitet USARediger på Wikidata
Aktive år19412015
Nettstedhttp://www.annejeffreys.com/
IMDbIMDb

Anne Jeffreys (født Anne Carmichael den 26. januar 1923 i Goldsboro i Nord-Carolina i USA, død 27. september 2017 i Los Angeles i California[7]) var en amerikansk filmskuespillerinne. Jeffreys medvirket i over 80 filmer og TV-produksjoner. Hun var også med i fire Broadway-produksjoner.[8]

Anne Jeffreys, 1942.

Hun har en stjerne på Hollywood Walk of Fame ved adressen 1501 Vine Street.[9]

Filmografi (utvalg)Rediger

  • 1942: Billy the Kid Trapped
  • 1942: Yokel Boy
  • 1942: Tarzan’s New York Adventure
  • 1942: Moonlight Masquerade
  • 1942: I Married an Angel
  • 1942: Joan von Ozark
  • 1942: The Old Homestead
  • 1942: Flying Tigers
  • 1942: X Marks the Spot
  • 1943: Chatterbox
  • 1943: Calling Wild Bill Elliott
  • 1943: The Man from Thunder River
  • 1943: Crime Doctor
  • 1943: Bordertown Gun Fighters
  • 1943: Wagon Tracks West
  • 1943: Overland Mail Robbery
  • 1943: Death Valley Manhunt
  • 1944: Mojave Firebrand
  • 1944: Hidden Valley Outlaws
  • 1944: Step Lively
  • 1944: Nevada
  • 1945: Dillinger
  • 1945: Zombies on Broadway
  • 1945: Those Endearing Young Charms
  • 1945: Sing Your Way Home
  • 1945: Dick Tracy
  • 1946: Ding Dong Williams
  • 1946: Step by Step
  • 1946: Genius at Work
  • 1946: Dick Tracy vs. Cueball
  • 1946: Vacation in Reno
  • 1947: Trail Street
  • 1947: Riffraff
  • 1948: Return of the Bad Men
  • 1953–1955: Topper (fjernsynsserie, 78 episoder)
  • 1958: Love That Jill (fjernsynsserie, 13 episoder)
  • 1962: Boys’ Night Out
  • 1966: Bonanza (fjernsynsserie)
  • 1966: The Man from U.N.C.L.E. (fjernsynsserie)
  • 1968: Panic in the City
  • 1976: Southern Double Cross
  • 1978–1982: Fantasy Island (fjernsynsserie)
  • 1979: Battlestar Galactica (fjernsynsserie)
  • 1979: Vegas (fjernsynsserie)
  • 1979: Buck Rogers (fjernsynsserie)
  • 1982: Mr. Merlin (fjernsynsserie)
  • 1982–1983: Falcon Crest (fjernsynsserie)
  • 1984: Hotel (fjernsynsserie)
  • 1984–1985: Finder of Lost Loves (fjernsynsserie)
  • 1984ff : General Hospital (fjernsynsserie)
  • 1986: Murder, She Wrote (fjernsynsserie)
  • 1992: L.A. Law (fjernsynsserie)
  • 1993–1998: Baywatch (fjernsynsserie)
  • 1994: Clifford
  • 2008: Richard III
  • 2012: Sins Expiation

ReferanserRediger

  1. ^ a b GeneaStar, Anne Jeffreys, carmichaela
  2. ^ a b Autorités BnF, Anne Jeffreys, 14635069j
  3. ^ Find a Grave, 9. okt. 2017, Anne Jeffreys, 183793157
  4. ^ a b Internet Broadway Database, 9. okt. 2017, Anne Jeffreys, 67907
  5. ^ Anne Jeffreys Dies: ‘General Hospital’, ‘Topper’ Actress Was 94, http://deadline.com/2017/09/anne-jeffreys-obituary-general-hospital-topper-1202178623/
  6. ^ a b c http://deadline.com/2017/09/anne-jeffreys-obituary-general-hospital-topper-1202178623/
  7. ^ «Anne Jeffreys, Glamorous Ghost of ’50s TV, Is Dead at 94». The New York Times (engelsk). Besøkt 28. september 2017. 
  8. ^ «Anne Jeffreys – Broadway Cast & Staff | IBDB». www.ibdb.com. Besøkt 28. september 2017. 
  9. ^ «Anne Jeffreys - Hollywood Star Walk - Los Angeles Times». projects.latimes.com (engelsk). Besøkt 28. september 2017. 

Eksterne lenkerRediger