Angelic Upstarts

Angelic Upstarts er et Oi!/punk rock-band fra South Shields i England. Bandet ble stiftet i 1977.[1]

MedlemmerRediger

  • Thomas «Mensi» Mensforth
  • Dickie Hammond
  • Neil Newton
  • Gaz Stoker
  • Decca Wade

DiskografiRediger

  • 1979 : Teenage Warning
  • 1980 : We Gotta Get Out of this Place
  • 1981 : 2,000,000 Voices
  • 1982 : Still from the Heart
  • 1983 : Reason Why
  • 1984 : Last Tango in Moscow
  • 1986 : Power of the Press
  • 1987 : Blood on the Terraces
  • 1988 : England's Alive E.P.
  • 1992 : Bombed Out
  • 1993 : Kids on the Streets
  • 1999 : Who Killed Liddle
  • 2001 : Anthems Against Scum
  • 2002 : Sons Of Spartacus

ReferanserRediger

  1. ^ Jason Ankeny. «Angelic Upstarts Biography» (engelsk). Allmusic. Besøkt 22. august 2011. 

Eksterne lenkerRediger

 Denne artikkelen om en musikkgruppe eller et band er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.