Andy Khachaturian

amerikansk sanger og trommeslager
Andy Khachaturian
Født4. mai 1975Rediger på Wikidata (45 år)
Los AngelesRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Trommeslager, sanger, DJRediger på Wikidata
Nasjonalitet USARediger på Wikidata
Medlem av The Apex Theory, System of a DownRediger på Wikidata
Musikalsk karriere
SjangerElektronisk musikk
InstrumentTrommesett, vokal
Aktive år1990

Ontronik "Andy" Khachaturian spilte trommer i System of a Down fra 1994-1997, men sluttet etter en skade i hånden. Han har også tidligere vært vokalist i The Apex Theory, men synger nå i bandet VoKee.

DiskografiRediger

System Of A DownRediger

  • 1995: Untitled 1995 Demo Tape
  • 1995: Demo Tape 1
  • 1996: Demo Tape 2
  • 1997: Demo Tape 3

Apex TheoryRediger

  • 2000: Extendemo
  • 2001: The Apex Theory
  • 2002: Topsy-Turvy

VoKeeRediger

  • 2005: Pre-Motional Songs
  • 2006: Riding the Walls

Eksterne lenkerRediger

 Denne biografien om en musiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.