Åpne hovedmenyen

Andy Khachaturian

amerikansk sanger og trommeslager

Ontronik "Andy" Khachaturian spilte trommer i System of a Down fra 1994-1997, men sluttet etter en skade i hånden. Han har også tidligere vært vokalist i The Apex Theory, men synger nå i bandet VoKee.

DiskografiRediger

System Of A DownRediger

  • 1995: Untitled 1995 Demo Tape
  • 1995: Demo Tape 1
  • 1996: Demo Tape 2
  • 1997: Demo Tape 3

Apex TheoryRediger

  • 2000: Extendemo
  • 2001: The Apex Theory
  • 2002: Topsy-Turvy

VoKeeRediger

  • 2005: Pre-Motional Songs
  • 2006: Riding the Walls

Eksterne lenkerRediger

 Denne biografien om en musiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.