Anders Jektvik

Anders Jektvik (født 14. juni 1982Hitra) er en norsk musiker, låtskriver, sanger og gitarist. Han deltok i Norske Talenter (sesong 5) som visesanger med blant annet sine egne låter som Bare saind og Tøv. Han endte opp med en andreplass i finalen i desember 2012. Han var tidligere medlem i viseprosjektet Tefeilles hvor han var gitarist, bandet ga ut albumet To hjærta i 2007. Den 1. februar 2013 ga han ut sin debutplate som soloartist, Aill kjeinne aill.

Anders Jektvik
Født14. juni 1982Rediger på Wikidata (40 år)
Beskjeftigelse Sanger, musiker, gitarist, låtskriverRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata

Andre album No som ailt e bra ble gitt ut av Warner Music Norway 7. februar 2014. Albumet er produsert i samarbeid med Ole Jonas Storli, som også produserte første album.

Anders Jektvik medvirkendeRediger

  • Anders Jektvik - sang, gitar
  • Ole Jonas Storli - keyboards, kor
  • Jon Krogstad - bass, kor
  • Thomas Brodahl - trommeslager, kor

DiskografiRediger

Album
Singler
  • No som ailt e bra (2013)
  • Rampa (Cola'n her) (2014)
  • Sei det igjæn (2015)
  • Varmen (2018), med Beist
  • Svale (2018)
  • I trailt'n (2018)

TefeillesRediger

Album

Slim VoidRediger

Album
Singler/EP-er
Deltar på

Eksterne lenkerRediger