WOOZOOM er en norsk rockegruppe som ble etablert i Nes på Romerike, Akershus, i 2000 av keyboardist Harald Bach-Gansmo, bassist/gitarist/vokalist John Arne Paulsen og gitarist Arild Eriksen.

WOOZOOM ble etablert i 2000 og er et band som komponerer og spiller inn egen musikk, med gitar, bass, vokal og keyboard lagt på et varierende fundament av trommer/rytmeinstrumenter influert av en rekke stilarter, fra de mer tradisjonelle til moderne samtidsrytmer. Musikken, som også er gitt ut på på PAH Records, kan betegnes som en progressiv/alternativ blanding av rock, pop og fusion.

Bandet sto på scenen sammen første gang i 2013.

BesetningRediger

  • Harald Bach-Gansmo - keyboards
  • John Arne Paulsen - bass/gitar/vokal
  • Arild Eriksen - gitar (kun med på Hipdone-albumet utgitt i 2004)

DiskografiRediger

  • Trampoline (singel) PAH Records, 2001)
  • HIPDONE (album) (PAH Records, 2004)
  • October (singel, WOOZOOM 2020)
  • Mayfly (singel, WOOZOOM 2021)
  • Mirrors (singel, WOOZOOM 2021)
  • Ghosts (singel, WOOZOOM 2021)
  • Moss (singel, WOOZOOM 2021)
  • Squirrel (singel, WOOZOOM 2021)
  • No Moose - (singel, WOOZOOM 2022)
  • Input - (singel WOOZOOM 2022)

Eksterne lenkerRediger